上一页|1|2|下一页
/2页

发表于2014-10-14

买房唔容易啊,想买间好D既房就更加唔易啦,企惠州好多房都已经涨晒价了,冇乜平价楼卖,新好似企惠州得一个盘,依家得翻几套企度卖。全部都系矮层,想稳间高D得翻4楼。。。1楼果间更加唔考虑啦。哎。。。听人讲个盘曾经有漏水事件,不过依家都建好了,房间直接可以睇,冇发现有水渍问题,应该都冇乜事。就是矮,而且计埋条数都唔系好平。6500一方,144个方都要九十几万,胜在装修好,销售话依家装修唔平,咁大间房都要三、四十万先装得好,我都知依家装修唔平,不过你地装修肯定冇自己装咁贵啦,仲有就系肯定都冇咁好啦,折一半价差唔多。

看到D房灰尘满满,真系唔系咁中意,而且都得翻尾盘,冇乜拣择。好似真系冇乜平又靓既房。各位有冇乜好介绍啊。

房天下友(过客),您好!您所发的帖子“买唔买得过呢?好似都冇乜人关注呢这个楼盘了”已被设置为固顶帖,请再接再厉多发好帖。
房天下友(过客),您好!您所发的帖子“买唔买得过呢?好似都冇乜人关注呢这个楼盘了”已被设置为精华帖,请再接再厉多发好帖。
引用:黑色百褶裙在2014-10-14 17:35:20写道:
3楼

房天下友(过客),您好!您所发的帖子“买唔买得过呢?好似都冇乜人关注呢这个楼盘了”已被设置为精华帖,请再接再厉多发好帖。点击查看更多惠州新曦岸业主论坛精华帖>> 点击“城市精华帖”查看惠州业主论坛固顶帖和精华帖。

多谢版猪加精华

引用:黑色百褶裙在2014-10-14 17:35:20写道:
3楼

房天下友(过客),您好!您所发的帖子“买唔买得过呢?好似都冇乜人关注呢这个楼盘了”已被设置为精华帖,请再接再厉多发好帖。点击查看更多惠州新曦岸业主论坛精华帖>> 点击“城市精华帖”查看惠州业主论坛固顶帖和精华帖。

引用:房天下友(过客)在2014-10-14 17:36:15写道:
4楼

多谢版猪加精华

不客气啊,买房嘛,喜欢就入手,没有十全十美的

可以啊

妹妹你大胆向前走

引用:白奶油蛋糕在2014-10-14 17:45:51写道:
6楼

可以啊

楼层有点矮啊,会不会有蚊子?

多选择的时候价格贵,现在清盘肯定没有这么多选择啦

没有那么好的事情

上一页|1|2|下一页
/2页